SPECIAAL BAKKERIJ VAN DER GRIJN B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - SPECIAAL BAKKERIJ VAN DER GRIJN B.V. - Groot-Ammers, NETHERLANDS

Address: Energieweg 30, 2964 LE Groot-Ammers, NETHERLANDS
Phone: +31184663492 Mobile: * Fax: *
Website: http://vandergrijn.nl Email: *

In 1950 nam Teunis van der Grijn de zaak over van zijn baas, bakker Van As. Dat was het begin van het familiebedrijf “Van der Grijn”. Met de bekende bakfiets ging het dagelijks richting Ammers, maar ook in Nieuwpoort, het Graafland en het Achterland. Daarnaast werd er voor het speciale bestelwerk gebruik gemaakt van de legendarische transportfiets, met zijn grote mand voorop. De klantenkring werd steeds groter en door de servicegerichte manier van werken en de sociale factor, die erg belangrijk was, groeide het bedrijf steeds meer en meer. Er was altijd tijd voor een praatje en een luisterend oor. Dit is tot nu toe nog steeds de kracht van een goed bedrijf runnen.

Het openingsbroodje wat we toen bakte hebben we nog steeds in ons assortiment. Dat is de suiker/kaneel slof. Een heerlijke gevulde rozijnenbol. Toen hadden we al smaak! Meer informatie is hier te vinden.

Allrestaurants - SPECIAAL BAKKERIJ VAN DER GRIJN B.V. - Groot-Ammers, NETHERLANDS Allrestaurants - SPECIAAL BAKKERIJ VAN DER GRIJN B.V. - Groot-Ammers, NETHERLANDS Allrestaurants - SPECIAAL BAKKERIJ VAN DER GRIJN B.V. - Groot-Ammers, NETHERLANDS Allrestaurants - SPECIAAL BAKKERIJ VAN DER GRIJN B.V. - Groot-Ammers, NETHERLANDS Allrestaurants - SPECIAAL BAKKERIJ VAN DER GRIJN B.V. - Groot-Ammers, NETHERLANDS
x
X